Mr. Vak Man
Schildersbedrijf

Buitenwerken  

Wanneer uw gevel, poort of schutting een vakkundige lik verf nodig heeft, denkt u ongetwijfeld aan het inschakelen van een schildersbedrijf. Voor renovatie, onderhoud en schadeherstel buitenshuis kunt dan ook altijd contact met ons opnemen.

Binnenwerken

Wist u dat het ook loont om binnenwerk uit te laten voeren door professionals? Er komt namelijk best wat kijken bij een klus die op het eerste oog simpel lijkt. Het uitbesteden van het schilderen van uw binnenmuren, houtwerk en trappen scheelt niet alleen heel wat tijd en frustratie, maar levert ook een kwalitatief beter resultaat op.

• Kleuradvies
• Behangwerk
• Onderhoud
• Winterschilderwerk

 

 

Houtrot is vaak de oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van gebouwen. Het ontstaat meestal door onvoldoende onderhoud of onvakkundig werk. Houtrotherstel wordt vaak als middel gezien om de gevolgen te maskeren. In tegendeel! Het voorkomen en behandelen van houtrot is een vak op zich. Voor het uitvoeren van houtrotherstel werkzaamheden beschikt Mr. Vak Man over een team van vakmensen die zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van houtrotreparaties en deelvervangingen. Bij het herstellen van houtrot moet met diverse factoren rekening worden gehouden. Vakkennis én de juiste gereedschappen en materialen zijn hierbij bepalend. Zo heeft u de zekerheid dat het houtrotherstel en de deel vervanging werkzaamheden op een professionele wijze worden uitgevoerd.

 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen